Здравейте на всички,при скъсан ангр. ремък какви могат да са последствията какво трябва да очаквам?Евентуална цена на ремонта?Ако може да ми предложите добър автомеханик в района на Кюстендил или София който познава модела gtv3.0 v6 24v 2002.Благодаря предварително на всички.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Скъсан ангренажен ремък gtv3.0 v6 24v
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от iviks Покажи съобщениеЗдравейте на всички,при скъсан ангр. ремък какви могат да са последствията какво трябва да очаквам?Евентуална цена на ремонта?Ако може да ми предложите добър автомеханик в района на Кюстендил или София който познава модела gtv3.0 v6 24v 2002.Благодаря предварително на всички.Ако има поражения по цилиндри и бутала и тръгнеш да я ремонтираш ще ти се извие свят. Някой да я отваря и тогава ще я мислиш. Ако търсиш някой да е правил точно тоя мотор изборът е много ограничен. Иначе всеки читав майстор ще ти я направи, специфично е, но майсторът затова е майстор.
Last edited by code; d.m.y г., 11:26.sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
-
Първоначално публикувано от iviks Покажи съобщениемерси еми почвам да търся читав майстор ако някой познава такъв да казва.
Comment
-
Първоначално публикувано от iviks Покажи съобщениеЗдравейте на всички,при скъсан ангр. ремък какви могат да са последствията какво трябва да очаквам?Евентуална цена на ремонта?Ако може да ми предложите добър автомеханик в района на Кюстендил или София който познава модела gtv3.0 v6 24v 2002.Благодаря предварително на всички.Има ли желание,винаги има начин!
Comment
-
На мен ми превъртя лагер на коляновия вал и ремонта ми изл около 1500лв на 2.0 мотор 97година ако ти е полезно като информация, добри сервизи в които има специалисти мога да ти предложа лисан и екстрийм сервиз, като тях доволен клиент ти ги препоръчвамДа Бъдеш Алфист Това Е Религия!!!
Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!
Comment
-
Днес минах през Габрово. Видях 3-литрово ГТВ в една автокъща, ударено по предната дясна греда ( на пътника, не шофьорската ) и със счупен преден джам. Мисълта ми е- какво ли ще струва 1 мотор или да се вземе цялото ГТВ за части. Инфото ми е никакво, днес само 1 къща видях , че работи, с хора не съм разговарял.Alfa Romeo 156 SW 122kW 2004 DISTINCTIVE
Lancia Y 1,2 8V 60к.с. 2001g. - на щерката
Skoda 100S-в пенсия и КлиоI,1,4 Energy-продадено Opel kadet 1,3 LS sedan 1989 44kW 4 скорости-по неволя-пръдливия Ханс-продаден 0878316296и 0893569553
Comment
Comment